Hakkımızda

Eğitim Teknolojileri ve Pedagojisi Ofisi Atılım Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Eğitim Teknolojileri ve Pedagojisi Ofisi olarak temel hedefimiz, Üniversitemiz bünyesinde açılan derslerde teknolojinin kullanımının artmasını sağlamak ve bu konuda öğretim elemanlarımıza pedagojik açıdan destek olmaktır.

Vizyon

Atılım Üniversitesi Eğitim Teknolojileri ve Pedagojisi Ofisi’nin vizyonu eğitim ve öğrenimde teknolojinin en üst seviyede kullanımını sağlayarak fakülte ve bölümlerarası işbirliğiyle üniversitede örgün, uzaktan eğitim ve öğrenimde bir mükemmeliyecilik kültürü yaygınlaştırmaktır.

Misyon

Atılım Üniversitesi Eğitim Teknolojileri ve Pedagojisi Ofisi’nin misyonu Atılım Üniversitesi’nde öğretim elemanlarına örgün ve uzaktan eğitimde destek vererek eğitim ve öğrenimin kalite ve etkinliğini arttırmak, derslerde teknolojinin ve yeni yöntemlerin kullanılmasında öğretim elemanlarına servis ve eğitim vermek, ve öğrencilerin diledikleri yer ve zamanda teknolojiden yararlanmalarına olanaklar sağlamaktır.

Kadromuz

Prof. Dr. Hasan U. Akay

Provost – Genel Koordinatör hasan.akay@atilim.edu.tr

Yrd.Doç.Dr. Ceyhan Çiğdemoğlu